سئو خارجی یا آف‌پیج: راهنمای کامل

سئو خارجی (Off-Page SEO) چیست، و استراتژی‌های قابل انجام برای موفقیت در فضای آنلاین از طریق سئو خارجی چه چیز‌هایی هستند؟

سئو خارجی یکی از دشوار‌ترین بخش‌های بازاریابی دیجیتال است.

ممکن است احساس کنید که خراب کردن آن خیلی راحت‌تر از انجام صحیح و اصولی آن است.

در زمینه سئو می‌توان به عملکرد افراد باتجربه نگاه کرد و رویکردهای مفیدی درمورد پروموت کردن وبسایت‌ها آموخت اما نه در حدی که به دست کسی نگاه کنیم و عینا کارهایی را انجام دهیم که او انجام می‌دهد.

سئو خارجی به طور کلاسیک به معنی به دست آوردن لینک است.

از آن‌جایی که لینک‌ها بخش مهمی از عوامل رتبه‌بندی هستند، سئو خارجی نیز بخش مهمی از سئو محسوب می‌شود.

جان مولر(John Mueller) از گوگل اهمیت لینک‌ها را تایید کرده و گفته:

“لینک‌ها برای اینکه در ابتدا بتوانیم محتوای شما را پیدا کنیم بسیار مهم هستند.

این یعنی اگر هیچ‌کس به سایت شما لینک نداشته باشد، برای ما بسیار دشوار خواهد بود که از وجود سایت شما مطلع شویم.”

اما مولر بیان کرده که افراد نباید لینک تولید کنند:

مستندات گوگل در مورد چگونگی انجام سئو معمولا بر بهینه‌سازی عناصر داخلی صفحه وب (که با نام سئو داخلی یا On-Page SEO نیز شناخته می‌شود) تمرکز دارد.

پیشنهادات ارائه شده توسط گوگل درباره سئو به ندرت در مورد سئو خارجی صحبت می‌کند و تنها دستورالعمل‌هایی در مورد کار‌هایی که نباید انجام بدهید را شامل می‌شود.

با رویکردی دقیق و دیدگاه عمل‌گرایانه، طراحی یک استراتژی سئو خارجی که از قواعد و دستورالعمل‌های سخت‌گیرانه گوگل پیروی می‌کند و رسیدن به بازدهی در این زمینه، امری ممکن خواهد بود.

سئو خارجی چیست؟

تعریف ریز سئو خارجی این است: لینک‌سازی.

تعریف جامع‌تر از سئو خارجی مواردی مانند فعالیت‌های تبلیغاتی خارج از سایت مانند معرفی مطبوعاتی، لینک‌ها (در هر دو حالت nofollow و dofollow)، کمپین‌های معرفی برند از طریق انتشار اخبار، معرفی در سایت‌های دیگر و خبرنامه‌ها را شامل می‌شود.

انتظار عمومی از سئو این است که با انجام تاکتیک‌ها و اجرای استراتژی‌های سئو، رتبه‌بندی جست‌و‌جو بهبود یابد.

وقتی کاری با هدف بهبود سئو انجام می‌شود، انتظار می‌رود که رتبه‌بندی و ترافیک ورودی از موتور‌های جست‌و‌جو افزایش یابد.

علت این موضوع این است که در دوران اولیه سئو، تحلیل‌های جست‌و‌جو امکان مشاهده کلید‌واژه‌هایی که بازدیدکنندگان را از موتور‌های جست‌و‌جو به سایت هدایت کرده بودند، فراهم کرده بود.

در نتیجه، نسبت دادن رتبه‌بندی جست‌و‌جو به ترافیک کار ساده‌‌ای بود.

و می‌شد از ترافیک جستجو، کلیک‌های حاصل از نتایج جستجو را مستقیما به نرخ تبدیل‌ (Conversion) نسبت داد.

تمام این موارد شناسایی ارتباط و تاثیر فعالیت‌های سئو به رتبه‌بندی و درآمد‌ها را ساده‌تر کرد بود.

اما این‌کار دیگر ممکن نیست، چون مرورگر‌ها کلید‌واژه‌ها را پنهان می‌کنند.

این موضوع باعث شد که تفکر افراد به سئو به ترافیک و درآمد محدود شود، اگرچه این موارد را می‌توان تنها به صورت غیر مستقیم به سئو نسبت داد.

هر فردی که به صورت تخصصی در کسب‌وکار B2B (وقتی مشتریان شما از جنس بیزینس هستند) فعالیت داشته می‌داند که نگه‌داری و بهبود ترافیک آنلاین جنبه‌های خیلی بیش‌تری نسبت به چیزی که از موتور‌های جست‌و‌جو دریافت می‌شود دارد.

ترافیک جست‌و‌جو در عبارت‌های کلید‌واژه‌های B2B نسبتا پایین است.

برای بازاریابان B2B، پیشرفت و فروش محصولات وابسته به تماس با مشتریان بالقوه‌ای است که ممکن است حتی در مورد وجود یک محصول یا خدمات اطلاعی نداشته باشند – این مورد برای برنامه‌های تخصصی مانند نرم‌افزار نمودار سازمانی یا برنامه‌های مدیریت بهره‌وری صادق است.

اگرچه فعالیت‌های تبلیغاتی ممکن است به طور مستقیم بر ترافیک جست‌و‌جو تاثیر نگذارند اما در کوتاه‌مدت بر کل ترافیک تاثیرگذار خواهند بود. در بلند‌مدت همانطور که اشاره خواهیم کرد، می تواند بر ترافیک جست‌و‌جو نیز تاثیرگذار باشد.

اگر فردی در مورد وجود یک شرکت یا محصول اطلاع نداشته باشد، نمی‌تواند به دنبال آن بگردد.

برای نشان دادن اهمیت فعالیت‌های تبلیغاتی، باید در مورد یکی از پتنت‌های گوگل صحبت کنیم. در این پتنت، به این موضوع اشاره می‌شود که سرچ‌های مرتبط به یک برند می‌تواند مانند عملکرد لینک‌ها، برای شناسایی و تعیین ارتباط بین یک شرکت با یک عبارت جست‌و‌جو و بهبود رتبه‌بندی آن‌ها در نتایج جست‌و‌جو، مورد استفاده قرار بگیرد.

با این دیدگاه، منطقی است که فعالیت‌های تبلیغاتی را به عنوان بخشی از سئو خارجی در نظر بگیریم.

سئو داخلی در مقابل سئو خارجی

سئو داخلی در مورد بهینه‌سازی یک وب‌سایت به گونه‌ایست که کار را برای خزنده (crawler) موتور‌های جست‌و‌جو در راستای درک محتوا و حوزه فعالیت سایت راحت‌تر کند.

سئو داخلی مواردی مانند لینک‌سازی داخلی، استفاده از کنونیکال‌سازی (canonicalization: اقدامی برای مدیریت محتواهای تکراری داخل سایت) مناسب، ویرایش محتوا با هدف شفاف بودن، ایجاد تگ عناوین توصیفی و نوشتن متادیسکریپشن (metadescription) منحصر‌بفرد را شامل می‌شود.

معیار‌های رتبه‌بندی سئو داخلی به طور کلی شامل موضوع یک صفحه و مرتبط بودن آن است. این دو معیار، برای موتور‌های جست‌و‌جو، نشانه‌های با ارزش‌تری نسبت به معیار‌های سئو خارجی محسوب می‌شود.

به همین دلیل، محتوا (Content) به عنوان با ارزش‌ترین معیار برای رتبه‌بندی سایت شناخته شده است.

البته، بدون سئو خارجی، یک صفحه وب ممکن است در بهبود رتبه‌بندی با مشکل مواجه شود – این موضوع مخصوصا در بازار‌هایی که رقابت سنگین در آن وجود دارد صادق است.

سئو خارجی به خزنده موتور‌های جست‌و‌جو برای پیدا کردن یک صفحه وب و درک موضوع و حوزه فعالیت آن کمک می‌کند. سئو خارجی را می‌توان فعالیت‌های تبلیغاتی در نظر گرفت که به جذب لینک کمک می‌کنند. اما سئو خارجی به مصرف‌کنندگان برای مطلع شدن از وجود یک شرکت و فعالیت‌های آن نیز کمک می‌کند.

مستندات موجود ارائه شده توسط گوگل در خصوص سئو داخلی بسیار مفصل و جامع است. اما این موضوع برای سئو خارجی صادق نیست. علت آن احتمالا اینست که ارائه این اطلاعات ممکن است به افراد برای سوء استفاده و دستکاری فرآیند رتبه‌بندی کمک کند.

چرا سئو خارجی مهم است

علت اهمیت بالای سئو خارجی این است که سایت‌هایی که از سایت‌های دیگر ارجاع ندارند، از دید موتور‌های جست‌و‌جو ارزش خزیدن (کراول) و ایندکس (Index) شدن را ندارند.

معیار‌های رتبه‌بندی خارجی مانند لینک‌ها، به موتور‌های جست‌و‌جو در اندازه‌گیری ارزش یک سایت کمک می‌کنند و در نتیجه، عدم موفقیت در جذب و دریافت لینک می‌تواند منجر به اُفت ترافیک ورودی از موتور‌های جست‌و‌جو شود.

این موضوع را می‌توان به ماشینی که سوخت ندارد تشبیه کرد.

دقیق‌ترین توصیف اهمیت سئو خارجی این است: سئو خارجی برای یک سایت شتاب رو به جلو ایجاد کرده و به آن در دریافت رتبه بالاتر برای کلیدواژه‌های بیشتر کمک می‌کند.

آیا لینک‌ها به افزایش اقتدار/اعتبار (Authority) کمک می‌کنند؟

اگرچه متخصصان سئو به مفاهیم انتزاعی مانند تاثیر لینک بر اقتدار یک وب‌سایت اشاره می‌کنند، گوگل هیچ‌گونه معیاری با نام اقتدار تعریف نکرده است.

گوگل به دنبال بهبود رتبه‌بندی محتوایی‌ست که دارای اقتدار باشد، اما کلمه اقتدار در خصوص کیفیت محتوا مورد استفاده قرار می‌گیرد – یعنی “اقتدار” یک معیار رتبه‌بندی جداگانه و خاص برای رتبه‌بندی یک صفحه وب نیست.

تحلیلگر وب‌مستر گوگل، جان میولر، این شایعه که گوگل از یک معیار اقتدار استفاده می‌کند را رد کرد.

او کاملا شفاف توضیح داد که:

“به طور کلی، گوگل اقتدار یک سایت را ارزیابی نمی‌کند.

ما به یک وب‌سایت امتیاز اقتدار نمی‌دهیم و از این معیار در رتبه‌بندی استفاده نمی‌کنیم. این روشی نیست که ما درحال استفاده از آن باشیم.”

 

آیا لینک‌ها به ایجاد اقتدار دامنه (Domain Authority) کمک می‌کنند؟

یک تصور اشتباه دیگر اینست که افراد فکر می‌کنند لینک‌ها به ایجاد اقتدار دامنه کمک می‌کنند.

مفهوم اقتدار دامنه مربوط به اوایل دوران سئو است. در آن زمان، گوگل میزان PageRank صفحات وب را به صورت عمومی نشان می‌داد.

چیزی که در آن زمان قابل مشاهده بود این بود که سایت‌هایی که امتیاز PageRank بالاتری داشتند معمولا رتبه بالاتری نسبت به سایت‌هایی که امتیاز PageRank کمتری داشتند، کسب می‌کردند.

صفحه اصلی (هوم‌پیج) این سایت‌ها بالاترین امتیاز PageRank را داشت.

پس تصور افراد(در آن زمان) این بود که دامنه‌هایی که امتیاز PageRank بالاتری داشتند در رتبه‌بندی نتایج جست‌و‌جو بهتر عمل می‌کردند.

از آنجایی که دامنه‌هایی که امتیاز PageRank بالایی داشتند، بااقتدار محسوب می‌شدند، پس تصور اینکه این دامنه‌ها با اقتدار هستند طبیعی بود.

همه می‌توانستند امتیاز PageRank صفحات را مشاهده کنند و نتیجه‌گیری کنند که دامنه‌هایی که امتیاز PageRank بالایی داشتند نسبت به دامنه‌هایی که امتیاز PageRank پایینی داشتند در نتایج جست‌و‌جو رتبه بهتری دریافت می‌کردند.

این موضوع منجر به باور افراد به مفهوم “اقتدار دامنه” شد.

اما گوگل هیچ‌وقت از معیاری به نام اقتدار دامنه استفاده نکرد.

مفهوم اقتدار دامنه صرفا یک ایده سست و مبتنی برچیزی بود که افراد می‌توانستند آن را مشاهده کنند.

در نهایت، گوگل رویکرد خود در رتبه‌بندی صفحات وب را تغییر داد و تاثیر امتیاز PageRank در رتبه‌بندی نتایج جست‌و‌جو را کم‌رنگ‌تر کرد.

پس از این اتفاق، مرتبط بودن محتوا نقش پررنگ‌تری در رتبه‌بندی صفحات در نتایج جست‌و‌جو ایفا کرد.

این تغییر رویکرد منجر به این شد که PageRank تنها معیار تعیین‌کننده رتبه‌بندی نتایج جست‌و‌جو نباشد و مدرک لازم برای اثبات این موضوع در نتایج جست‌و‌جو قابل مشاهده بود.

صفحاتی که امتیاز PageRank پایین‌تری داشتند در نتایج جست‌و‌جو بالاتر از صفحاتی که PageRank بالایی داشتند قرار می‌گرفتند.

اما ایده کلی اقتدار دامنه همچنان باقی ماند.

مقالاتی که در مورد استفاده گوگل از معیار اقتدار دامنه صحبت می‌کنند هیچ‌وقت موفق به ارائه مدارکی مانند ثبت پتنت، مقاله یا بیانیه از طرف گوگل نمی‌شوند، چون چنین مدارکی وجود ندارد.

در پاسخ به سوالی در بخش پرسش و پاسخ سایت Reddit درمورد وجود اقتدار دامنه، جان میولر از گوگل با طعنه پاسخ داد:

“البته که اقتدار دامنه وجود دارد، این یک ابزار ایجاد شده توسط Moz است.”

 

سه نوع لینک

در راهنمای مقدماتی سئو، مستندات گوگل صریحا اشاره می‌کند که تبلیغ یک وب‌سایت از طریق معرفی آن به دیگران مشکلی ندارد.

این چیزی است که گوگل در مورد بدست آوردن لینک منتشر کرده است:

“شما اکثر لینک‌هایی که به سایت‌تان داده می‌شود را به مرور زمان دریافت می‌کنید؛ زیرا افراد محتوای شما را از طریق جستجو یا راههای دیگر پیدا می‌کنند و به آن لینک می‌دهند. با این حال، گوگل متوجه است که می‌خواهید محتوایی که برای خلق آن تلاش کرده‌اید را به دیگران معرفی کنید.

پروموت کردن صحیح محتوای جدید‌تان منجر به تسریع فرآیند شناسایی و پیدا شدن‌تان توسط افرادی می‌شود که به آن موضوع علاقه دارند.”

اگرچه گوگل در ادامه بیان می‌کند که تبلیغ کردن وب‌سایت به صورت افراطی می‌تواند به اعتبار یک سایت صدمه بزند، اما این پیشنهاد همچنان راه‌های زیادی را برای تبلیغ و معرفی یک وب‌سایت باز می‌گذارد.

در ادامه درمورد سه نوع از لینک صحبت می‌کنیم که می‌توانید با اطمینان خاطر برای جذب آن‌ها تلاش کنید.

  1. تحقیق کنید، بنویسید و درباره آن با دیگران صحبت کنید (آن را به دیگران معرفی کنید)

وقتی در مرحله برنامه‌ریزی برای محتوای یک صفحه وب هستید، در مورد سایت‌هایی که ممکن است به محتوای شما و موضوعی که به آن پرداخته اید لینک بدهند، تحقیق کنید.

یک روش برای انجام این کار، شناسایی سایت‌هایی که لینک می‌دهند و پیدا کردن علت لینک دادن آن‌هاست.

هر استراتژی لینک‌سازی که من برای مشتریانم ایجاد می‌کنم همیشه با شناسایی و پیدا کردن سایت‌هایی که لینک می‌دهند آغاز می‌شود. پس از آن، به دنبال موضوعاتی که منجر به دریافت لینک از این سایت‌ها می‌شود می‌گردم.

پس از شناسایی محتوای مناسب برای انتشار، نوبت به نگارش محتوا می‌رسد.

بزرگ‌ترین اشتباهی که شرکت‌ها مرتکب می‌شوند اینست که ابتدا محتوا را می نویسند و سپس برای پیدا کردن مخاطب و دریافت لینک تلاش می‌کنند. این رویکرد همیشه جواب‌گو نیست، حتی اگر محتوا بسیار با کیفیت باشد.

برخی از سایت‌ها به دنبال محتواهای هوشمندانه‌ای هستند که براساس موضوعات محبوب در رسانه‌های پرطرفدار نوشته شده‌اند.

دیگر سایت‌ها براساس روحیه یا طرز فکر عموم جامعه که در بازه‌های زمانی مختلف ترند می‌شود، لینک می‌دهند.

هر سایتی که به سایت‌های دیگر لینک می‌دهد، دلیلی برای این‌کار دارد. به دنبال این الگو باشید و براساس آن محتوا تولید کنید.

  1. در راستای اینکه محتوای‌تان نقل‌قول شود تلاش کنید

خدماتی تحت عنوان “به یک خبرنگار کمک کنید” (Help A Reporter Out یا به اختصار HARO) وجود دارد که در آن ناشران از افراد دارای صلاحیت می‌خواهند تا در مورد یک موضوع نقل قول کنند – و شاید به یک وب‌سایت خاص لینک بدهند.

می‌توان گفت که روش HARO در ده سال گذشته محبوب خود را از دست داده است. علت این موضوع این است که رقابت زیادی بین لینک‌سازان برای دریافت لینک وجود دارد.

و برخی ناشران هرگز نقل قول دقیق و مفیدی از خود ارائه نمی‌کنند.

برای مثال، با تجربه‌ای که کسب کرده‌ام متوجه شده‌ام که بسیاری از ناشران بدون اینکه قصد ذکر منبع یا ارائه لینک داشته باشند، برای جمع‌آوری نقل‌و‌قول و ایده مقالات از دیگران سوء استفاده می‌کنند.

در نتیجه، یک مدل کسب‌و‌کاری کامل برای کمک به شرکت‌ها برای کسب لینک‌هایی که تحت عنوان لینک‌های HARO شناخته می‌شود به وجود آمده است.

اما چرا مانند یک کبوتر به دنبال خرده نان باشیم؟ راه بهتری وجود دارد.

این راه، فعال بودن و نزدیک شدن به سایت‌های با کیفیتی است که قصد دریافت لینک از آن‌ها را دارید.

همه عاشق هدیه هستند – و بهترین هدیه برای ناشران محتوا، مقاله‌ای است که بدون زحمت تولید می‌شود.

بهترین راه برای این کار، تحقیق و جمع‌آوری آمار مرتبط به مخاطبان ناشرانی است که برای ما در راستای دریافت لینک ایده‌آل هستند.

ایجاد محتوا برای مطبوعات با موضوع مرتبطی که پتانسیل نقل قول شدن را دارد، رویکردی مناسب برای دریافت لینک است.

مطمئن شوید که از ناشر مورد نظر درخواست کنید تا انتشار را تا یک تاریخ مشخص به تعویق بیاندازد.

برای بازدهی بیشتر، داده کامل را در وب‌سایت خود منتشر کنید و بخشی از آن را به ناشران ارائه دهید و درخواست کنید که در صورت امکان به گزارش کاملی که در وب‌سایت شما قرار دارد لینک بدهند.

از اینفوگرافیک استفاده کنیم؟

در زمان‌های گذشته، افراد برای تبدیل متون خشک و بی‌روح به اینفوگرافیک‌های قابل درک و تصویر‌سازی، یک ارائه تصویری از داده‌ها را طراحی می‌کردند.

اما امروزه، افراد رسانه را از طریق گوشی‌های هوشمند مصرف می‌کنند و اینفوگرافیک‌ها گاهی در صفحات کوچک گوشی‌های موبایل عالی به نظر نمی‌رسند.

رویکرد اینفوگرافیک برای سئو خارجی یک رویکرد منقضی شده است.

به اخبار و اطلاعیه‌ها تکیه کنید

منطقی است که در بلند‌مدت، یک لیست از سایت‌های مناسب برای انتشار ایجاد کنید. سپس، هر سایت را برای پیدا کردن موضوعات مرتبطی که منتشر می‌شوند، منابعی که به آن‌ها لینک داده می‌شود و ایده‌های مقالاتی که ممکن است از آن استقبال کنند، بررسی کنید.

حتی لازم نیست که این سایت‌ها حتما سایت‌هایی باشند که فرصت دریافت لینک را برای‌تان فراهم می‌کنند؛ همین‌که نام یک شرکت برای ده‌ها هزار مشتری بالقوه نشان داده شود، اتفاق بسیار ارزشمندی‌ست.

  1. لینک‌های منبع قدیمی و خوب

برخی از سایت‌ها هنوز هم به سایت‌هایی که منابع مختلفی ارائه می‌کنند (مانند دانلود، قالب‌ها، دستورالعمل برای انجام یک کار خاص، الگو‌ها و غیره)، لینک می‌دهند.

وب‌سایت‌ها دوست دارند به صفحاتی که محتوای مفید ارائه می‌دهند لینک بدهند.

اما مجددا می‌گوییم، ابتدا محتوا را خلق نکنید و بعد به دنبال سایت‌هایی که به آن لینک می‌دهند بگردید؛ این روند اشتباه است.

ابتدا به دنبال سایت‌هایی که به منابع خاصی لینک می‌دهند بگردید، و سپس براساس آن محتوا تولید کنید.

مطمئن شوید که در محتوا دیدگاه خوبی درباره موضوع ارائه کرده اید، به گونه ای که محتوای‌تان با سایت‌های دیگر متفاوت باشد.

از خدمات پست مهمان برای دریافت لینک استفاده نکنید

پست مهمان از سال 2014 دیگر بازدهی نداشته است. مت کاتس(Matt Cutts) که در آن زمان یکی از مهندسین گوگل بود به صورت عمومی اعلام کرد که پست مهمان به پایان رسیده است.

او نوشت:

“پس همین‌جا با قاطعیت اعلام می‌کنم: بلاگ‌نویسی مهمان تمام شد؛ این کار بیش از حد تبدیل به اسپم شده است. به طور کلی پیشنهاد می‌کنم که پست‌های مهمان را قبول نکنید، مگر اینکه آن شخص را بشناسید یا به هردلیلی حاضر باشید اعتبار او را ضمانت کنید.

همچنین، پیشنهاد می‌کنم در استراتژی لینک‌سازی خود بر رویکرد‌هایی مانند پست مهمان، سایت‌های بلاگری مهمان یا به طور کلی سئوی بلاگ مهمان تکیه نکنید.”

در سال 2020، جان میولر از گوگل توضیح داد که الگوریتم‌های یادگیری ماشین گوگل با کمک داده‌های یادگیری جامع موفق به شناسایی لینک‌های پست مهمان و بی‌ارزش کردن خودکار آن‌ها شده‌اند و این رویکرد دیگر به بهبود رتبه‌بندی سایت‌ها کمک نمی‌کند.

او در مورد پست‌های مهمان برای دریافت لینک بیان کرد:

“موضوع دیگر این است که این رویکرد بسیار قدیمی است و به همین دلیل ما داده‌های آموزشی زیادی برای بهبود عملکرد الگوریتم‌هایمان داریم. لذا اگر اکثریت این لینک‌ها به صورت خودکار شناسایی و بی‌ارزش شود، من غافلگیر نخواهم شد.”

او سپس پیشنهاد داد تا به جای این رویکرد، از رویکرد‌های مفید استفاده شود:

“اگر برای لینک‌های بی‌ارزش این همه تلاش صرف می‌شود، چرا نباید برای انجام یک کار مفید این کار را انجام دهید؟”

برای درآمد بیشتر از پست‌های مهمان استفاده کنید، نه دریافت لینک

رویکرد بهتر برای استفاده از پست‌های مهمان این است که از آن‌ها برای شناخته شدن و دیده شدن توسط مخاطبانی که ممکن است علاقه‌مند باشند استفاده کنید.

متخصصان سئو ممکن است فرصت‌های افزایش درآمد را فدای تلاش برای افزایش لینک کنند.

چرا نباید از پست‌های مهمان برای افزایش فروش استفاده کنیم؟ آیا افزایش درآمد، دلیل اصلی لینک‌سازی و بازاریابی جست‌و‌جو (سرچ) نیست؟

اگر لینک‌ها را فراموش کنید و به فکر فروش باشید، فرصت‌های زیادی را برای جذب مشتریان بالقوه و شناخته شدن به دست خواهید آورد.

کسب درآمد، هدف اصلی بازاریابی است، پس به جای تمرکز برروی راه‌ها و ترفند‌های مختلف برای دریافت لینک از سایت‌ها، به دنبال کسب درآمد باشید.

در این زمینه، پتنتی از گوگل وجود دارد که گوگل از آن برای شناسایی جست‌و‌جو‌های مرتبط با برند و ثبت آنها به عنوان نوعی لینک، استفاده می‌کند.

گوگل از این پتنت به گونه‌ای استفاده می‌کند که عبارات جست‌و‌جویی که نام یک برند را شامل می‌شوند، می‌توانند مانند لینک برای رتبه‌بندی مورد استفاده قرار بگیرند و درست به اندازه یک لینک برای بهبود رتبه سایت موثر باشند. مقاله‌ای که در مورد این موضوع نوشتم را مطالعه نمایید: آیا اشاره به برند برای الگوریتم گوگل اهمیت دارد؟

این مسئله نشان می‌دهد که شناخته شدن و دیده شدن می‌تواند به صورت غیرمستقیم در رتبه‌بندی تاثیرگذار باشد.

اهمیت این موضوع این است که نشان می‌دهد سئو خارجی الزاما در مورد لینک‌سازی و دریافت لینک نیست.

سئو خارجی، تبلیغ (پروموت کردن) سایت است

بهتر است به سئو خارجی به این دید نگاه کنید که محدود به حوزه لینک‌سازی نیست.

برای این کار، باید به دنبال استراتژی‌هایی باشید که یک شرکت را در معرض دید هزاران تصمیم‌گیرنده قرار می‌دهد.

لینک‌سازان فرصت‌های باارزشی را برای افزایش فروش و تاثیر غیرمستقیم بر نشانه‌های محبوبیت از دید موتور‌های جست‌و‌جو ایجاد می‌کنند.

سئو خارجی، بیشتر در زمینه تبلیغ و ترویج یک وب‌سایت در راستای بهبود رتبه‌بندی، ترافیک و درآمد آن کسب‌وکار مفید خواهد بود.